Ръцете са не само „инструмент за хващане”, използваме ги да комуникираме и да изразяваме емоции като вълнение, любов, желания или недоверие към хората около нас.

Как да ги оставим необгрижени?!

Терапия „Красиви ръце”

След билкова розмаринова вана се прави нежен билков пилинг с розмарин. Нанася се крем-маска и се обвиват ръцете с топли розмаринови компреси. Розмаринът тонизира кожата и облекчава възпаленията, давайки й свеж, младежки вид и чувство за мекота като коприна. Екстрактът от маргаритки, съдържащ се в маската се бори с пигментните и старчески петна. Защитните масла заздравяват ноктите. Следва релаксиращ масаж, с който останалата маска се втрива в кожата.

  • 30 мин. – 20 лв.
Нашите ходила са ключа към възстановяването на вътрешния баланс и хармония. За аборигените, местното население на Австралия, постигането на баланс и хармония в тях и около тях чрез ходилата, е условие за поддържане на здраво тяло и дух. Един от особено ефективните оздравителни методи за постигане на благосъстояние, здраве и качество на живот, включва употребата на растителни екстракти и масла от син кипарис и евкалипт, като и двата вида се срещат естествено в Австралия. Вдъхновени от древната мъдрост на аборигените, Бабор вложи тези ценни масла в продуктите за ходила.

Терапии „Фитнес за ходила”:

„Активни ходила”

Кратка процедура за активиране на кожата на ходилата, като се обръща специално внимание на задебелените участъци. След специалната вана се прави пилинг и се нанася флуид против вроговявания, след който изморените ходила са освежени, отпочинали и с гладка кожа при допир.
Може да се направи докато действа маската на лицето или на тялото.

  • 15 мин. – 20 лв.

„Релакс за ходилата”

След почистване на ходилата с продукта за вана и ексфолиацията, се поставя активен флуид и витализираща маска. Краката се обвиват със затоплени кърпи и след 15 мин. се прави релаксиращ масаж, за да се втрие останалото количество маска. Резултатът е нежна грижа за загрубялата кожа на ходилата, а отпускащият масаж не само освобождава ходилата от напрежение, но е и удоволствие за тялото и ума.

  • 30 мин. – 30 лв.

„Разходка в облаците”

След топла вана на ходилата се прави почистваща маска, комбинирана с флуид против вроговявания. Престоява 10 минути, след което интензивно се ексфолиира като се прибавя специален пилинг. След отмиване на ходилата се нанася подхранвяща маска. Тя престоява 15 минути и след това се прави нежен масаж, за да се втрие останалата маска в кожата. В случай, че е необходима по-интензивна грижа може върху подхранващата маска да се постави термомоделажна маска. Тя вдига температурата си до 42 градуса и спомага на подхранващата да влезе дълбого в кожата. След 15 минути се отстранява превърналата се на ботушчета маска и с нежен масаж се втрива още една ампула флуид. Ако ходилата се изпотяват често вместо флуид против вроговявания може да се използва ампула съдържаща 100 % екстракт от чаено дърво.

Терапията възобновява енергията и виталността на ходилата. Кожата е мека, еластична и освежена.

  • 60 мин. – 40 лв
  • 60 мин. – 50 лв. с термомоделажна маска