Философия

Мили приятели, мина времето, в което само четяхме и обсъждахме начини да сме здрави, да пием различни добавки само когато се прояви някакъв проблем, да се поразтегнем малко, когато сме се схванали , да чакаме някой друг да направи нещо за нас! Да залитаме в една или друга практика, в една или друга диета и след кратко време да я изоставяме. Дойде време да действаме! Да поемем живота си в ръце!
Дълго време търсех как да назова пространството, в което работя. То отдавна не е „студио за красота“. От започването ми да работя самостоятелно се старая да подхождам към всеки клиент индивидуално и комплексно. Работейки терапии за лице, терапии за антицелулит или СПА терапии, пак насочвах вниманието си към холистичен резултат! Познанията ми в китайските физиотерапевтични методи и аюрведични практики прекрасно се съчетават със съвременните идеи за холистика.
Холистичният подход в работата ми постепенно доведе и до ново виждане за структурата на моите терапии.
За да съм ви максимално полезна въвеждам сесии от 1 час, 1.30 и 2 часа.
Какво ще съдържат терапевтичните сесии, ще определяме индивидуално с всеки, според моментното му състояние. По този начин ще имам възможност да използвам и комбинирам всички натрупани знания и умения.

  • различните масажни техники от класическия масаж и лимфния дренаж
  • работа с горещи камъни, керамични, дървени и минерални масажори, билкови и минерални компреси
  • физиотерапевтични методи от китайската медицина –вендузи, мокса, у син джъ (магнитни вендузи), лазертерапия, продухване на меридианите с различни техники
  • използване на аюрведични терапии за баланс на дошите –абхаянга, гаршан, пиндасведа, широдара и др.
  • сесии от аюрведа-йога масаж и аюрведичен женски масаж за хормонален баланс
  • антицелулитни и отслабващи терапии
  • използване на възможностите на масажното легло „Нуга Бест“, вибротренажора, масажните колани и други уреди
  • грижа за кожата на тялото – пилинги и маски
  • грижа за кожата на лицето –мануално с висш клас козметика, с ултразвук и дермаролер

Ще продължавам да използвам натурални маслени билкови извлеци, които сама приготвям. Новото, което въвеждам са кремове и гел-кремове с различни комбинации от шуслерови соли, за директно повлияване на минерални дефицити.
Цветотерапията, ароматерапията, литотерапията и музикотерапията ще продължават да съпътстват всеки сеанс.
Щастлива и благодарна ще бъда, ако ми се доверите и заедно успеем променяйки себе си да изградим един по-добър свят за децата и внуците си!
Поддържането на здравето в неговата цялост като хармония между физическото тяло, емоциите, начина на възприемане на света е лична отговорност на всеки от нас.

Философия