Vita balance – Хидратация

Кожата се нуждае от ежедневна хидратация. Утолете жаждата на кожата, чрез тази терапия. Тя доставя интензивна влага , придава чист и свеж вид, възстановява еластичността и виталността на кожата.

  • 55мин. – 45 лв.

Vita balance – Подхранване

Тази терапия регулира баланса на липиди и влага, възвръща еластичността и гъвкавостта на кожата, оставяйки я мека и подхранена.

  • 55мин. – 48 лв.

Мигновена освежаваща терапия с хиалуронова киселина

За незабавно освежаване на стресираната, уморена и дехидратирана кожа на лицето са се погрижили производителите от „Babor“. След нежното почистване на кожата, се нанася със специално разработен масаж Moist&Vitality Fluid. Следва лека, гел-маска с екстракти от пъпеш, краставица, алое вера, кактус, джинджифил и хиалуронова кислина, която възстановява резервоарите с влага в кожата и незабавно дава на тена на лицето свеж и гладък вид, като бръчките от дехидратиране изчезват.

Маската е отлична масажна среда. На зоната на очите се обръща специално внмание, като се третира с хидратиращи серум и крем, поставен като маска.

Терапията завършва с интензивно овлажняващ крем с екстракт от нар и хиалуронова киселина – Moist Intense Ultra Hydrating Cream.

  • 60 мин. – 50 лв.