Selection – Антиоксидантна терапия

Висококачествена грижа за кожата с екстракт от винени дрожди (от френско бяло грозде). Всяко прилагане на серията подпомага кожните функции, повишава енергията и стимулира микроциркулацията. Възстановява блясъка на кожата, действа антиоксидантно, прекрасен вариант при работещи в затворени помещения и при пушачи.

  • 45мин. – 45 лв.
  • 80 мин. – 58 лв.

Фрути-бюти – лице

Натуралният концентрат от френско грозде, цариградско грозде и ябълки се използва за да се приготвят компреси и маска в една нежно почистваща и силно подхранваща с витамини терапия. Кожата засиява под въздейстието на естествените киселини и се подхранва и хидратира от използваните серум и крем. Свежа, гладка, с обновен вид кожа!

  • 60 мин.- 50 лв.

White effect – Избелване

Вредата от прекаленото излагане на слънце остава в миналото. Терапията се базира на плодови киселини, които стимулират естествения начин, по който кожата се възстановява по-бързо. Ефектът е светъл и лъчезарен тен. Предпазва от фотоувреждане на клетките и подтиска меланиновия синтез на кожата.

  • 60 мин. – 48лв.

Derma refiner

Тази процедура ускорява до голяма степен отстраняването на повърхностните кожни клетки, но по изключително нежен и естествен начин. Придава на кожата мек и розов вид. Структурата на кожата се подобрава и изглажда, като същевременно фините бръчки и линии видимо намаляват, белезите от акне и широки пори се тушират, а петната по кожата видимо изсветляват. Препоръчва се да се направят 4 до 8 терапии веднъж седмично.

  • 55 мин. – 55 лв.