Ритуалите на терапиите за мъже ни пренасят в географския център на Азия – в сърцето на Сибир. Енергията е ключ за достигане на поставените цели както в професионален, така и в личен план.

Идеално подбраната комбинация от тонизиращи компоненти за грижа и енергитичния масаж с рог от бизон бързо възвръща бодростта и позитивния начин на мислене. Ще почувствате емоционален подем и стресът и напрежението ще си отидат.

Масаж на лице

Целта е да се тонизират и стимулират лицевите мускули. Кожата се окислява, изчиства се от токсините и се подобрява регенерацията на тъканите. Изборът на крем за масаж е индивидуален, спрямо моментното състояние на кожата.

  • 20мин. – 17 лв.

Терапия за лице „Khanya” – от Африка

Терапията използва специални техники на прилагане на пилинг и маски, адаптирайки тези древни естетични африкански козметични ритуали, позволявайки ни да бъдем запленени от един мистичен и екзотичен свят. Терапията активира, укрепва и хармонизира жизнените енергии на клетките на кожата. Кожата е ревитализирана и заблестява с младежка свежест.

  • 50 мин. – 56 лв.

Терапия за лице „Scen tao” – от Азия

Серумът и масажният крем са силно хидратиращи кожата, а основната релаксираща формула и шиацу масажът (акупресурен масаж от Япония) помагат след терапията да сме отпочинали и успокоени.

  • 45 мин. – 42 лв.

Тепапия за лице „Shadiva” – от Индия

Специалният дрениращ масаж, съчетан с пресура на марма точките, се извършва с индивидуално подбрани серуми и масла в зависимост от моментния дисбаланс на дошите (според традициите на Индийската аюрведа). При Вата дисбаланс има успокояващ и балансиращ ефект върху стресираната кожа и я оставя мека и плътна. При Пита дисбаланс успокоява раздразнената кожа, която е склонна към зачервяване. При Кафа дисбаланс регулира функциите на мастните жлези, пречиства порите, оставяйки кожата да изглежда по-равна и бляскава.

  • 50 мин. – 45 лв.

3онов масаж на лице със полускъпоценни камъни

Масажирането на зоните и точките на лицето, които са свързани с вътрешните органи, подпомага подобряването на дейността на тези органи. Масажът със специално подбраните кварцови кристали въздействат с много по-голяма сила. В резултат цялото тяло реагира на това уникално изживяване.

  • 20 мин. – 20 лв.