Вече луксът може да бъде абсолютно естествен – с органичната козметична линия на Бабор.

Baborganic е гама за грижа на кожата, формулирана от 100% натурални, изключитело чисти и незамърсени активни органични съставки от света на Швейцарските Алпи. Използва глетчерова вода от Монт Цервин, екстракт от еделвайс, който дава ефективна защита на кожата от свободните радикали; екстракт и масло от Limnanthes alba, силно хидратира и коригира липидния филм на кожата и екстракт от бяла леща, която стимулира синтез на АТР в митохондриите на клетките на кожата и увеличава доставянето на кислород до тях по този начин.

Baborganic освежава и ревителизира кожата, стимулира подновяването на клетките и естествените регенериращи сили на кожата, като постига равна, балансирана, здрава, бляскаво свежа и с младежки вид кожа на лицето.

Специалният масаж с планински кристал и ритуалите с ленени кърпи допринасят усешането за напрежение да утихне, да отръскаме стреса от ежедневието си и да открием своето вътрешно „аз“.

Зелено очарование – (антибръчкова терапия за всеки тип кожа)

  • 45 мин. – 40 лв.
  • 90 мин. – 60 лв.

Терапията защитава кожата срещу градския стрес, загубата на влага и въздействието на околната среда. Предотвратява преждевременното стареене на кожата и я реструктурира отвътре.

Нежно спокойствие – (успокояваща терапия за реактивна кожа)

  • 45 мин. – 40 лв.
  • 90 мин. – 60 лв.

Терапията има успокояващ ефект. Раздразненията и зачервяванията утихват. Кожата става по-устойчива на външни въздействия.