High skin refiner (HSR) Quick – Подмладяване и стягане

Бърза лифтинг терапия след уморителен ден с резултат подобрена еластичност, повдигнат контур и интензивна защита от свободните радикали.

 • 45мин. – 48 лв.

High skin refiner (HSR) – Пластичен лифтинг

Луксозна лифтинг серия, която дава на зрялата кожа дълготрайна виталност и по-младежко излъчване. След терапията, проведена под звуците на релаксираща музика, кожата е интензивно овлажнена и тонизирана. Минимализирани са следите от времето и ефективно се предотвратява образуването на фини линии и бръчки. Подобрена е еластичността, кожата е защитена от свободните радикали и контура е видимо повдигнат.

 • 90мин. – 68 лв. (Препоръчва се серия от 10 терапии – 612 лв.)

HSR Platinum – регенерираща лифтинг терапия

Целта на терапията е да поддържа клетките на кожата жизнени, млади и здрави във всички слоеве на кожата, коити са свързани със стареенето й.
Интензивно се заздравява съединителната тъкан в дермата и подобрява дермално-епидермалното сцепление. Подобрява се жизнеността на отделните клетки – с помощта на революционният активен HSR Telovitin комплекс.

Той е в основата на всички продукти от тази иновационна серия, бори се със стареенето на кожата като повишава клетъчната активност. Ако клетъчната активност спада, това задейства верижна реакция която безвъзвратно задвижва всички форми на стареене на кожата. Действащите синергийно с този комплекс съставки, извечени от соя и пшеница, се борят срещу стареенето на кожата, като удължават живота на всички клетки, на колагена и еластина и намаляват окислителния стрес. По този начин с изключителна резултатност намаляват:

 • фини линии и бръчки
 • неравномерно изглеждаща кожа
 • загуба на еластичност и тонус
 • груба структура на кожата
 • разширени пори
 • матова кожа на лицето с уморен вид
 • пигментни петна
 • зачерваване
 • липса на влага

Включването на фина висококачествена платинена пудра придава на кожата младежки вид. Термомоделажната маска поставена върху основната, носеща активните съставки маска, създава приятен затоплящ ефект. Отваря порите и отново интензивно стимулира циркулацията, метаболизма и функциите на кожата за завършване на процедурата. Използвана в комбинация с платинената пудра тази маска запечатва кожата, давайки й изключително младежки блясък и гарантира дълготраен ефект. Специфичните масажни техники, уникалните активни съставки и блясъка на платината създават неповторимо усещане за лукс и душевна хармония.

 • 120 мин.- 85 лв.

Наноцел (терапия за възстановяване със стволови клетки)

Стволовите клетки са клетки от тялото, които не са поели своята финална роля в човешкия организъм. Тези клетки „за всякакви цели“ са толкова гъвкави, че могат да поемат всички видове важни функции.
В базалната мембрана на кожата съществуват т.н. „възрастни“ стволови клетки, които играят ключова роля в способността на кожата да се регенерира, тъй като те контролират целия механизъм за клетъчно подновяване.
Токсините от околната среда и метаболитните реакции в кожата довеждат до производството на вредни молекули в кожата. Тези молекули реагират със стволовите клетки, като ги повреждат. Дейността по подновяването на клетките се забавя драстично и в резултат стареенето на кожата се ускорява.

С помощта на иновационна технология, „Babor“ извличат особено дълго живеещи растителни стволови клетки от много рядък вид швейцарска ябълка. Те са вложени в продуктите от серията Nanocell, вградени в изключително съвместими с кожата  формули.
Стресираната, нуждаеща се от защита кожа и тази със слаб тонус се повлиява великолепно! Възвръщат и запазват младежкия й вид!

 • 60 мин. – 65 лв.