„BABOR“ Moist Intense Ultra Hydrating Cream – 24-часов крем за лице

Иновационният увлажняващ крем въздейства 3-степенно: екстрактът от нар обновява собствените хидроканали на кожата, което е ключов фактор в снабдяването с влага. Екстрактът от кактус интензивно хидратира. Хиалуроновата киселина предотвратява обезводняването.

Резултатът е кожа, наситена с влага до най-дълбоките слоеве, кожата е по-гладка и изпъната, а тенът – свеж и розов.

  • 50 гр. – 99,60 лв.

Nanocell Age Protecting Cream – 24-часов крем за лице

Стволовите клетки отговарят за обновяването на кожата. При повреждането им, скоростта на процесите на стареене рязко се увеличава. Растителните стволови клетки от рядък вид ябълка се използват за защита на стволовите клетки на човешката кожа, благодарение на иновационната технология PhytoCellTech. Този революционен компонент значително повишава продължителността на живота на стволовите клетки на кожата, като съхранява младостта и Вашата красота.

  • 50 мл. – 136,00 лв.

Oxygen Energizing Cream – 24-часов витализиращ подхранващ крем

24 часа клетката е заредена с нова енергия под формата на капсулиран кислород. Капсулата се разтваря, когато кремът влезне в контакт с кожата.

  • 50 мл. – 102,00 лв.

Argan Calming Repair Cream – 24-часов крем

В случай на загуба на еластичност, обезводненост или хиперчувствителност, ефективният хипоалергичен крем за лице възстановява структурата на кожата, благодарение на скъпоценното арганово масло. Уникалното масло защитава колагеновите влакна от ферментативно (ензимна деградация) разрушаване, вследствие на възрастта и стабилизира бариерните функции. Кожата се подмладява и става по-еластична, а сухата кожа, склонна към лющене – отново мека и нежна.

  • 50 мл. – 99,60 лв.

Mimical Control Wrinkle Relaxing Cream – 24-часов крем за лице

24-часов високо ефективен крем за лице, който значително намалява дълбочината на мимическите бръчки и линии. Уникалният активен комплекс с Аргирелин, италианско къри и коензим Q10 действа като намалява микронапрежението в кожата. Резултатът е гладка и млада кожа.

  • 50мл. – 120,00 лв.

Complex C Cream – 24-часов крем за лице

Максимално витализира атоничната и стресирана кожа, благодарение на високата концентрация витамини на красотата А, С и Е, добити от редките плодове – акаи, годжи и брекиня. Капсулирани са в мултивитасфери,благодарение на високи технологии.

  • 50 мл. – 120,00 лв.

Tinted Day Complex C Cream SPF8

Леко тониран иновативен освежаващ дневен крем, идеален за лятото, с „интелигентен“ оттенък и витамини на красотата А, С и Е, добити от редките плодове – акаи, годжи и брекиня. При нанасяне пълните с цветни пигменти микрокапсули предават много плавно пигментите на кожата, като постепенно се получава равномерен тен. През целия ден кожата е оптимално обгрижена и защитена.

  • 50 мл. – 96,00 лв.