Консултации от специалист акушер на бременни и родилки

Майчинството е най-съкровената магия на живота. Да се зачене, износи и отгледа малкия човек е както голяма радост, така и голяма отговорност. Инстинктите, които са помагали преди години на всяка жена, без значение възраст, образование и интелект да се справя с тази отговорност за съжаление в съвременния динамичен свят са закърнели. Затова е нужно бъдещата майка да има човек на който да се довери, човек – добронамерен и професионално подготвен, който да отговаря на многобройните възникващи въпроси, който да има време да й обясни специфичните нужди на организма във всеки един етап на бременността и първите стъпки в отглеждането.
В студиото консултира акушерка с дългогодишен опит, практикуваща и в момента, запозната с традиционните и новите тенденции при износване и отглеждане на бебето.

Може да насочи двойките, които имат проблем със забременяването за най-добрия и кратък път към откриване и решаване (ако е възможно със съвременните методи) на този проблем.

  • 60 мин. – 25 лв.

Поддържащи терапии за бременни:

Лимфен дренаж на крака

  • 30 мин. – 20 лв.

 

Масаж на цяло тяло – лимфен дренаж

  • 60 мин. – 40 лв.

 

Лечебен масаж при болки в кръста и гърба

  • 30 мин. – 20 лв.

 

Kитайската медицина

Подпомагане лечението на настинки, грип и др. заболявани чрез методите на китайската медицина, за да се избегне приема на антибиотици.

  • 30 мин. – 20 лв.

Възстановяващи терапии за родилки

Всички терапии са пригодени за специфичните нужди на изтощения организъм. При кърмене се използват продукти без кофеин и ароматни масла. Програмите са комплексни и индивидуални.

  • Програми с антицелулитни и стягащи кожата терапии, съобразени с индивидуалните нужди.
  • Релаксиращи терапии, подпомагащи справянето със следродилната депресия